Cybertruslen mod Danmark er meget høj - både fra cyberkriminelle og fremmede stater. Det betyder at både virksomheder og offentligt organisationer skal forholde sig til cybersikkerhed som en forretningsrisiko. En væsentlig del af arbejdet med cybersikkerhed er at forstå cybertruslen, herunder at kunne udnytte hvordan hackerne tænker og arbejder.
Komponent er gået sammen med Campfire Security om at udbyde en dag i cybersikkerhedens tegn: Vi gennemgår nogle af de vigtigste typer af sårbarheder, og du får mulighed for komme hands-on i vores virtuelle laboratorier.
- Det giver dig et stærkt indblik i cybertruslen.
- Du kommer under overfladen og får en forståelse for hackernes mindset og værktøjer – og hvordan du vil kunne reagere.
- Du får en bedre forståelse for nogle af de tekniske begreber du møder i din organisation, som f.eks. netværksscanning, penetrationstest og netværksovervågning.
Efter kursusdagen har du fortsat adgang til kursusmaterialet i en måned på platformen Bonfire Course Platform. Du vil kunne købe et årsabonnement til Bonfire Course Platform med reduceret pris efter kurset.
Der kræves ingen tekniske forudsætninger for at kunne deltage i kurset. Til gengæld skal du medbringe en computer, der kan gå på internettet via Wi-Fi eller eget simkort.
Dine undervisere
Du føres gennem kursusdagen af erfarne undervisere fra Campfire Security, som er en spin-out virksomhed fra Aalborg Universitet.
Underviserne er bl.a. Visti, der er en erfaren underviser med såvel forskningsmæssig som teknisk baggrund.
Målgruppe
Kommunale digitaliseringsmedarbejdere, der arbejder med eller har interesse i at styrke kommunens informationssikkerhed og forebygge cyberangreb.
Kommunernes cybersikkerhedsskole
I Kommunernes cybersikkerhedsskole har vi udviklet forløb om cybersikkerhed til dig, der er medarbejder, leder, en del af direktionen eller politiker.
Vi tager udgangspunkt i de problemstillinger, der fylder i din kommunale hverdag, så du kan få en forståelse for, hvordan I kan håndterer de sikkerhedsmæssige udfordringer.